Wethouder Wendy van Eijk op kandidatenlijst Tweede Kamerverkiezingen

4 reacties
Foto via Weerter VVD

Weerter wethouder Wendy van Eijk is kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ze neemt de 17e plek in op de concept-kandidatenlijst van de VVD.

Wendy van Eijk heeft fiscale economie gestudeerd en is 17 jaar werkzaam geweest bij fiscale advieskantoren en in het bedrijfsleven. Dat is te lezen in haar profiel op de website van de VVD. In 2014 heeft Wendy de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Ruim drie jaar werkte ze voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren. Dit combineerde ze met het voorzitter- en lidmaatschap van raden van toezicht in het primair onderwijs, en het raadslidmaatschap in de gemeente Weert.

Sinds juni 2018 is Wendy van Eijk wethouder in de gemeente Weert en sinds maart 2023 is ze lid van Provinciale Staten van de provincie Limburg. Ze is politiek actief geworden om bij te dragen aan een betere toekomst voor burgers en bedrijven, in Weert, in Limburg, in Nederland.

Wendy is politiek actief geworden om bij te dragen aan een betere toekomst voor burgers en bedrijven, in Weert, in Limburg, in Nederland. Ze is ervan overtuigd dat ze met haar ervaring een waardevolle bijdrage kan leveren aan de VVD-fractie in de Tweede Kamer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties