Heren 1 van Rapiditas kloppen eredivisieclub Bevo in bekerwedstrijd

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Woensdagavond hebben de Heren 1 van handbalvereniging Rapiditas in een spannende wedstrijd gewonnen van eredivisie team Bevo HS2. In sporthal Aan de Bron kon de op papier betere ploeg uit Panningen niet het verschil maken tegen de mannen uit Weert. 

Al in de eerste helft domineerden de heren van Rapiditas. Keeper Max Julicher stopte de ene na de andere bal van Bevo. Tom Schepens werd door de andere spelers van Rapiditas goed gevonden om vaak te kunnen scoren. Met een riante ruststand van 21-15 begonnen de teams aan de tweede helft. Bevo vond in het begin van de tweede helft nog aansluiting, maar in de slotfase kon Rapiditas verdiend de winst naar zich toe trekken. Eindstand: 34-31. 

De heren van Rapiditas zijn niet alleen door naar de volgende ronde van het bekertoernooi maar zijn ook in de landelijke eerste divisie koploper. De volgende thuiswedstrijd in de competitie wordt een Limburgse derby tegen de Beekse Fusie Club. Deze wedstrijd is op zaterdag 28 oktober om 20.45 uur in sporthal Aan de Bron en is gratis toegankelijk. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie