Basketbal Academie Limburg op bezoek bij college van B&W

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jos van Moorsel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Weert maakte dinsdagmiddag nader kennis met de eredivisieteams en staf van Basketbal Academie Limburg. Dat de gemeente belang aan deze bijeenkomst hechtte, bleek wel uit het feit dat het voltallige college aanwezig was.

Eerst was er een gezellig koffiemoment, waarbij de niet-Weerter spelers en speelsters kennis konden maken met de beroemde Weerter vlaai. Vervolgens werden de spelers en speelsters door burgemeester Vlecken op humoristische wijze toegesproken in de raadzaal. Hij benadrukte daarbij het belang van Basketbal Academie Limburg voor Weert.

Uiteraard werden er presentjes uitgewisseld. Het college kreeg namens de Basketbal Academie een basketbal met daarop de handtekeningen van alle spelers en speelsters van de eerste teams. De basketballers ontvingen uit handen van de collegeleden een beker met het wapen van Weert, gevuld met twee energierepen. Een toepasselijke attentie voor deze topsporters.

De kennismaking werd afgesloten met een foto van het college samen met de teams, staf en bestuursleden – naar goed gebruik op de trappen van het stadhuis.

Zowel het college als het bestuur van BAL vinden het van groot belang dat er een goede verstandhouding tussen beide is. Een bijeenkomst als deze draagt daar zeker aan bij.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie