Blauwe Meertje sluit zwemseizoen af met hondenplons

Het zwemseizoen bij het Blauwe Meertje is tot een einde gekomen. Na een zomer waarin velen genoten hebben van het stadsstrand in Weert, was het nu de beurt aan de viervoetige vrienden.

Traditioneel werd het seizoen afgesloten met een hondenplons. Dit betekende dat de baasjes hun honden mochten laten rondrennen in het turquoise water van de zandafgraving. Het was aangenaam met een vriendelijk schijnend zonnetje, en zowel de honden, hun eigenaren en voorbijgangers genoten met volle teugen.

Overigens, als je in oktober een wandeling maakt in de omgeving van de IJzeren Man of de Laurabossen, kun je nog steeds even ontspannen op het terras bij het Blauwe Meertje, aangezien dat de komende weken nog geopend zal zijn.

Bekijk een video: https://youtu.be/oYAEtHTxDRI