Disco & Funky House evenement in de Paterskerk

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op 4 november staat er één speciale plek centraal in Weert: de Paterskerk, waar Bloom Events & Bookings en Café ’t Swaentje de handen ineen slaan om een disco en funky house evenement te organiseren. Flourish, dat in samenwerking met lokale leveranciers wordt georganiseerd, belooft jong en oud een avond vol onvergetelijke muziek en een geweldige sfeer.

Met als doel het uitgaansleven in Weert nieuw leven in te blazen, biedt dit evenement een smakelijke mix van discohits uit het verleden en eigentijdse housemuziek. Dansliefhebbers kunnen zich op 4 november onderdompelen in de groovy ritmes en de onweerstaanbare beats die door de Paterskerk zullen galmen.

Naast het bieden van een avond vol muzikaal plezier, heeft dit evenement ook een nobel doel. Een deel van de inkomsten zal worden aangewend ter ondersteuning van de restauratie van de Paterskerk, een historisch monument in Weert.

Dus, markeer 4 november in je agenda en zorg ervoor dat je bij Flourish in de Paterskerk bent voor een onvergetelijke avond vol dans en entertainment. Voor meer informatie en om tickets te bemachtigen, kun je terecht op de volgende links: https://fb.me/e/1h6ewXXcf (info) en https://eventix.shop/trkgdcc9 (tickets).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie