Expositie ‘Digitale kunst en textiele vormgeving’

Uitsnede van werk van Jarka Vranovsky

Op de zondagen 5 en 12 november neemt Jarka Vranovsky geïnteresseerden met visuele storytelling en digitale kunst mee naar een wereld waarin haar fascinatie voor reflectie in water, schaduw en beweging schittert.

Haar werk werpt een ander licht op alledaagse momenten en wekt verborgen schoonheid tot leven. Bovendien presenteert Jarka haar kunstenaarschap in textiele vormgeving met handgemaakte jurken. Het unieke aspect is dat deze jurken niet draagbaar zijn; ze zijn kunstobjecten die haar diepe verbinding met materialen en kleuren uitdrukken.

De expositie is te zien in het Kunstcentrum aan de IJzerenmanweg 15 (bij de Lichtenberg) op de zondagen 5 en 12 november van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en de kunstenaar is zelf aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.kunstcentrumweert.nl.