Een jubileum van gezelligheid: 25ste ouderendag door Lions Club Weert

Algemeen Evenementen Uitgaan Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Afgelopen zaterdag organiseerde de Lions Club Weert voor de 25e keer de ouderendag in Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord. Het hoofddoel van deze middag was het bieden van gezelligheid aan eenzame ouderen uit de regio Weert. De middag begon met een warm onthaal, inclusief koffie en vlaai, gevolgd door een spannend kienspel met prachtige prijzen. Vervolgens verzorgde de Shantygroep “Aan Poal 60” een bruisend optreden, waarbij de ouderen zelfs even de dansvloer konden betreden. De dag werd feestelijk afgesloten met een heerlijk diner.

Burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Michèle Ferrière waren persoonlijk aanwezig en spraken hun waardering uit voor de ouderen. Vervolgens hielpen zij de organisatie om de juiste kiennummers af te roepen. Na enige oefening hadden ook zij het kienen volledig onder de knie. Hun aanwezigheid werd door de organisatie en door de aanwezigen zeer op prijs gesteld.

Deze prachtige middag werd mogelijk gemaakt dankzij de opbrengsten van de Weerter Wijnbeurs en de Wertha Rally, twee evenementen georganiseerd door de Lions Club Weert en Lions Club Graafschap Horne. Het goede nieuws is dat de Wertha Rally volgend jaar weer plaatsvindt op zondag 2 juni, en inschrijven is mogelijk via de website: www.wertharally.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie