Café Dennenoord tijdelijk dicht voor opsplitsing en vernieuwing

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

“Om nóg meer mensen te kunnen laten genieten van ons mooie café met terras en zalen gaat er vanaf 1 juli aanstaande een wijziging plaatsvinden binnen onze bedrijfsvoering. Concreet zal dit inhouden dat Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord zal worden opgesplitst in twee bedrijven, met een uniform en open karakter”, zo meldt Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord via social media.

De huidige exploitanten van Dennenoord, Els en Marc Creemers, gaan zich richten op het exploiteren, ontwikkelen en realiseren van respectievelijk de zalen, evenementen en de toekomstige vakantiewoningen naast het huidige Dennenoord. Dit onder de naam “Dennenoord Events”.

Tom Weerts wordt de nieuwe uitbater van het huidige café en terras, onder de naam “Dennenoord Beers & Bites”, waar speciaalbier met een goede borrelhap en muziek een belangrijke plaats krijgen.

Om de overgang soepel te laten verlopen en de nodige aanpassingen en voorbereidingen te treffen zullen het café en het terras van maandag 24 juni t/m dinsdag 16 juli gesloten zijn. De zalen zullen tijdens deze periode gewoon geopend blijven. “Wij kijken ernaar uit u snel weer te ontmoeten bij Dennenoord!”, aldus Els, Marc en Tom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie