Eethuis Mama-Nur heeft de deuren geopend aan de Nieuwe Markt

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag opende Eethuis Mamma-Nur haar deuren op de Nieuwe Markt, gelegen tussen de kledingzaak Che Bello en Luncherie Wi-j ésj.

Bij dit nieuwe eethuis word je hartelijk verwelkomd door een enthousiaste familie die met volle toewijding hun horecadroom in Weert verwezenlijkt. Het menu biedt een variatie aan lekkernijen, waaronder kebab, (Turkse) pizza’s, hamburgers en kapsalons. Wat het eethuis echter echt bijzonder maakt, is het huisgemaakte gebak. De eigenaar heeft al vele jaren ervaring in het maken van heerlijke lekkernijen zoals baklava en taarten, die je kunt proeven met een kopje koffie in het eethuis.

Mamma-Nur is voorlopig dagelijks geopend, maar de openingstijden zullen worden afgestemd op de behoeften van het publiek. Als je nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom om te genieten van een maaltijd in het eethuis of om iets af te halen. Binnenkort is Mama-Nur ook van plan om bezorging aan te bieden.

Meer informatie kun je vinden via: facebook.com/MamaNurWeert en instagram.com/eethuis_mama_nur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie