EHBO Vereniging Weert eert jubilarissen

Op maandag 23 oktober zet EHBO Vereniging Weert een groot aantal jubilarissen in het zonnetje. Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering ontvangt meer dan de helft van de leden een onderscheiding.

Dat er zoveel leden jubileren komt doordat EHBO Vereniging Weert, als onderdeel van de Limburgse EHBO Bond, vorig jaar is geïntegreerd in de Nationale Bond EHBO. Als gevolg van deze overgang, die gepaard gaat met een nieuwe jubilarissenpuntentelling, plus de coronaperiode en een achterstand in het jubilarissenbestand heeft het bestuur besloten een inhaalslag te maken.

Uit een herberekening bleek dat vele leden recht hebben op enige onderscheiding. Al deze onderscheidingen zijn bij de Bond aangevraagd en worden (indien toegekend) aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering van maandag 23 oktober uitgereikt. Deze vergadering vindt plaats in Gemeenschapshuis Groenewoud, aan de Kesselstraat 28 in Weert. Het jubilarissengedeelte zal rond 21.00 uur beginnen.

Anders dan in andere jaren worden voor deze viering alle leden van EHBO Vereniging Weert officieel uitgenodigd. Zodoende hoopt de organisatie de jubilarissen hun oorkondes met bijbehorende versierselen op feestelijke wijze te kunnen overhandigen.