Inschrijving Lockdown Weert 2023 bijna van start

Plaats een reactie

Op zaterdag 21 oktober 2023 komt Lockdown Weert terug naar het St. Raphaëlpad en wordt Weert weer omgetoverd tot één grote escaperoom! Deze vijfde editie belooft in alle opzichten een verrassend en uitdagend spektakel te worden.

Lockdown Weert

Lockdown Weert wordt jaarlijks georganiseerd door Scouting Hubovra. Verdeeld over Weert zijn er die avond op meer dan 30 verschillende locaties raadsels, vragen en opdrachten te vinden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van projecties, special-effects en allerhande technische snufjes. In aanloop naar Lockdown Weert worden de teams al op de proef gesteld middels een uitdagend voorprogramma waarbij teams zowel tegen als met elkaar samen moeten werken. De uiteindelijke eindstand zal bepalen welke teams er met mooie prijzen naar huis zullen gaan. 

Programma

Lockdown Weert vangt om 18.30 uur aan op het St. Raphaëlpad en zal duren tot +/- 23.30 uur. Hierna wordt er tot 01.00 uur door een band gezorgd voor een gezellige afsluiting. Nieuw dit jaar zijn een aantal spelelementen en muziek op het St. Raphaëlpad, dat de hele avond voor iedereen toegankelijk is. Ook niet-deelnemers kunnen hier dus de Lockdown-sfeer voelen en beleven.

Aanmelden

In totaal is er plaats voor 120 teams, van ieder 5-9 deelnemers. Inschrijven kan vanaf woensdag 5 juli om 19.00 uur op lockdown.hubovra.nl. Een teamdeelname kost €40,- (waarvan € 1,- administratiekosten).

Wees er snel bij, want het aantal teams is beperkt (vol = vol). Voorgaande jaren werd het maximale aantal inschrijvingen diezelfde avond al bereikt en hebben nog eens 130 groepen een positie op de wachtlijst gekregen. 

Benieuwd geworden? Bekijk hier een sfeerimpressie van de editie van 2022: https://youtu.be/_Lbddlm9iTw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie