Fietsster gewond na val bij tijdelijke inrit

Plaats een reactie

De hulpdiensten werden maandag omstreeks 14:00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Beatrixlaan in Weert.

Ter plaatse bleek dat een fietsster was gevallen bij een tijdelijke inrit aan de Poldermansstraat, mogelijk als gevolg van een botsing met een taxibusje. De melder van het ongeval had de Beatrixlaan als locatie aangegeven, maar deze was momenteel afgesloten vanwege rioolwerkzaamheden. Dit veroorzaakte enige verwarring voor de hulpdiensten betreft de exacte locatie en de toegang tot de plaats van het incident.

De tijdelijke inrit was eveneens aangelegd vanwege de werkzaamheden, wat resulteerde in extra drukte op deze onoverzichtelijke locatie. Op het moment van het ongeval waren er namelijk taxibusjes aanwezig om leerlingen van het KEC op te halen.

De gevallen fietsster is door ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Ondertussen voerde de politie onderzoek uit om de oorzaak van het incident te achterhalen. Er werden geen zichtbare sporen van contact op het taxibusje aangetroffen. Mogelijk was de vrouw lichtjes aangeraakt of ten val gekomen door een schrikreactie.

Nadat alle benodigde gegevens waren genoteerd, kon de taxichauffeur zijn weg vervolgen om de leerlingen veilig naar huis te brengen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie