Zuid-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken in Someren-Heide

Someren-Heide – Ter ere van het 50-jarig jubileum van Groei en Bloei Asten-Someren vindt het Zuid-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken dit jaar plaats in Someren-Heide. Dat gebeurt op zondag 5 november, in Gemeenschapshuis de Bunt aan de Graathof 9.

Bezoekers zijn tussen 11.00 en 17.00 uur welkom om te kijken naar topcreaties op het gebied van bloemstukken, gemaakt door topamateurs uit de regio. De deelnemers maken een arrangement naar thema en een verrassingsarrangement, die in de middag allemaal bewonderd kunnen worden.

Daarnaast is er een ‘Creatief met natuur’-markt en worden er twee bloemschikdemonstraties verzorgd. Tevens wordt er een loterij georganiseerd met vele diverse prijzen, waaronder een aantal bloemschikarrangementen.