Grasmaaier rijdt gaskast omver in Baexem

112 Algemeen Leudal 3 reacties 1 min. leestijd

Update – Baexem – Vrijdagochtend rond 09.15 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een gaslekkage op de Rijksweg (N280) in Baexem.

Een grasmaaier heeft tijdens het maaien van het gras in de berm een gaskast omver gereden. Als gevolg hiervan ontstond er een flinke uitstroom van gas – tot op een paar honderd meter afstand was een sissend geluid te horen.

De N280 is volledig afgesloten vanaf de kruising met de Defensieweg tot aan de rotonde bij de Dorpsstraat in Baexem. Hierdoor is sprake van flinke verkeershinder op de N280 tussen Roermond en Weert. Tot hoe lang deze afsluiting duurt is onbekend; de hulpdiensten zijn in afwachting van netbeheerder Enexis.

Update 10.20 uur – Enexis is inmiddels ter plaatse en met de hulpdiensten in overleg om een plan van aanpak op te stellen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties