Expositie ‘Struggle for Life’ van Hub Bukkems

Algemeen Uitgaan WdGlab Weert Reageer 1 min. leestijd

Weertenaar Hub Bukkems heeft gedurende meer dan 40 jaar niet alleen als leraar gefunctioneerd, maar tevens als kunstenaar en dichter. In zijn atelier, genaamd PH2000 en gelegen aan de Trumpertsteeg, heeft hij gedurende meer dan twintig jaar een verscheidenheid aan schilderijen, tekeningen en beelden gecreëerd.

In de maand oktober zal hij zijn werk daar tentoonstellen. De recente schilderijen zijn gewijd aan de natuurlijke wetten en de bedreigingen die deze ondervindt. Veel van zijn gedichten vullen naadloos de titels en thema’s van zijn kunstwerken aan.

Al sinds de jaren 60 behandelt hij actuele thema’s zoals klimaatverandering, milieuvervuiling en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen in zowel zijn schilderijen als gedichten. Het atelier aan de Trumpertsteeg 2 zal zijn deuren openen voor een aangrijpende tentoonstelling die ongetwijfeld een diepe indruk zal achterlaten bij de bezoekers. Is er hoop te ontwaren aan de horizon?

Je bent van harte welkom op zaterdag 7 oktober, zondag 8 oktober, zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober, telkens van 13.00 uur tot 17.00 uur op de Trumpertsteeg nummer 2.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie