Grote rommelmarkt Leveroy op zondag 5 november

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto

Leveroy – Met grote trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy voor de 17e keer een uitgebreide rommelmarkt in het gemeenschapshuis Pestoeërskoel en de zaal Wetemans. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en dit jaar wordt er groots uitgepakt dankzij de twee locaties.

Dit jaar kun je elektrische apparaten, huisraad, speelgoed, kleding, boeken en kleine meubels vinden in het gemeenschapshuis Pestoeërskoel. In zaal Wetemans kun je terecht voor de verkoop van de inventaris van deze zaal. De deuren van beide locaties, die overigens op loopafstand van elkaar liggen, gaan open om 13:00 uur en sluiten om 16:00 uur.

Veiling

Om 13.30 uur wordt er in de Pestoeërskoel een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele veilingmeesters uit Leveroy verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u natuurlijk ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijke Leveroyse wafel.

Toegang

Kortom, kom op zondag 5 november genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De toegangsprijs bedraagt €2,-, waarmee je toegang krijgt tot beide locaties. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected] of [email protected], of bezoek de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie