Herfstwandeling van AVWeert op zondag 15 oktober

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 15 oktober organiseert Atletiek- en wandelsportvereniging Weert hun jaarlijkse Herfstwandeling. Je hebt de keuze uit afstanden van 7.5, 10, 15, 20 of 30 km. De routes zijn prachtig uitgestippeld en brengen je door de schitterende natuur van het IJzeren Man gebied, de Laurabossen en de Tungelerwallen.

De start vindt plaats om 08.00 uur bij het clubhuis van Atletiekvereniging Weert, gelegen aan de Parklaan 1c. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50, maar voor leden van AVWeert en leden van de KWBN en Vlaamse Wandelbond is het € 2,50. Betaling met pin is mogelijk.

Afhankelijk van de gekozen afstand kun je starten tot 13.00 uur voor de 7.5 en 10 km, tot 12.00 uur voor de 15 km, tot 11.00 uur voor de 20 km en tot 10.00 uur voor de 30 km. Let op, het inschrijfbureau sluit om 14.00 uur.

Tijdens de wandeling kun je genieten van live muziek en zijn er gezellige pauzeplaatsen waar je kunt genieten van drankjes, broodjes, soep en heerlijke Limburgse vlaai. Onderweg worden er foto’s gemaakt door Otto Plantema, die je later kunt terugvinden op de website van Atletiekvereniging Weert. Doe mee en beleef een prachtige herfstdag in de natuur!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie