Kop-staartbotsing op viaduct Napoleonsweg bij Ittervoort

112 Algemeen Leudal Reageer 1 min. leestijd

Ittervoort – Vrijdagochtend om 11.22 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Napoleonsweg (N273) bij Ittervoort.

Op het viaduct had vlak voor de afslag naar de A2 richting Weert en Eindhoven een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Alle inzittenden, waaronder een kind, kwamen met de schrik vrij. Er werd een Rapid Responder opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken op eventueel letsel, maar daar bleek gelukkig geen sprake van. Wel kreeg het betrokken kindje als troost een beertje van de ambulancedienst.

Eén van de auto’s moest worden afgesleept door een berger, het andere voertuig kon zijn weg zelf vervolgen. In verband met de afhandeling van het ongeval werd de rijbaan voor de afslag naar de A2 richting Weert en Eindhoven tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Vanwege drukte op de weg werden automobilisten komend vanuit de richting van Ittervoort omgeleid via de A2 richting Maastricht. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie