Modeltreinenbeurs in Buurthuis Moesel

Op zaterdag 21 oktober 2023 organiseert de Modelspoorwegvereniging Weert (MSVW) een modeltreinenbeurs in het Buurtcentrum Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 in Weert. De beurs vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur.

Op een beursoppervlakte van meer dan 400 vierkante meter bieden ze een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte modeltreinen, bouwpakketten, elektronica, miniatuurauto’s, scenery-materiaal, hobbygereedschap en andere toebehoren voor modelspoorbanen. Daarnaast zullen er op de beurs ook modelbanen worden tentoongesteld die bewonderd kunnen worden.

De toegangsprijs bedraagt € 3,00 per persoon, en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Clubavonden

Als je interesse hebt in deze fantastische hobby en behoefte heeft om hierover te brainstormen, ben je altijd welkom om binnen te lopen tijdens een van de clubavonden. Deze vinden plaats op iedere maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw van MSVW, gelegen aan de Heijsterstraat 9 te Nederweert.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen via e-mail: [email protected] of de website bezoeken op www.msvw.nl.