Ondernemers Maasstraat organiseren stoepkrijtwedstrijd op Dag van de Vlaai

1 reactie
Archieffoto - Maasstraat - Fotograaf: Theo Van de Winkel

De Maasstraat in Weert is klaar om opnieuw in de schijnwerpers te staan dankzij een nieuw initiatief van de ondernemers uit deze winkelstraat. Op woensdag 25 oktober, tijdens de beroemde ‘Dag van de Vlaai’, zullen ze een vermakelijke stoepkrijt wedstrijd organiseren die de straat in een kleurrijk kunstwerk zal omtoveren.

Kinderen uit Weert en omgeving, tot en met 12 jaar, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit vrolijke evenement. De wedstrijd begint om 15.00 uur en zal doorgaan tot 17.00 uur, waarbij jonge kunstenaars hun creativiteit op de stoepen van Maasstraat de vrije loop kunnen laten.

Nadat de creativiteit de vrije loop heeft gekregen volgt er een prijsuitreiking om de mooiste straattekeningen te belonen. De ondernemers hebben leuke prijzen in petto om de jonge talenten te waarderen voor hun kunstwerken.

Ouders, grootouders en andere familieleden worden van harte uitgenodigd om de jonge kunstenaars aan te moedigen en te bewonderen hoe Maasstraat verandert in een kleurrijk kunstwerk. Het belooft een gezellige middag te worden voor de hele familie.

Dus, op woensdag 25 oktober, maak je klaar om je creatieve geest de vrije loop te laten en kom gezellig naar de Maasstraat in Weert voor een dag vol kunst en plezier tijdens de Dag van de Vlaai.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie