Dierenopvang Hurmes Dierenthoes organiseert een speelgoedbeurs

Algemeen Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd
Foto via: Depositphotos

De stichting Hurmes Dierenthoes, een toevluchtsoord voor dieren die anders geen kans op een waardig bestaan zouden hebben, is volledig afhankelijk van donaties en giften. Het Dierenthoes is het levenswerk van eigenaren Sandra en Patrick, die momenteel worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen vanwege de stijgende kosten voor de verzorging en het onderhoud van de dieren. Er wordt daarom gezocht naar manieren om deze stichting financieel te ondersteunen.

Speelgoedbeurs

De vrijwilligers van Hurmes hebben daarom op 5 november een speelgoedbeurs georganiseerd in partycentrum De Sluis aan de Industriekade in Weert. Tijdens dit evenement wordt zowel nieuw als tweedehands speelgoed te koop aangeboden, dat de afgelopen maanden is gedoneerd door particulieren en bedrijven.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten op 5 november? Het speelgoed is zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid en functionaliteit. Elektronisch speelgoed is voorzien van batterijen en werkt naar behoren. Spellen zijn volledig, hoewel dat om begrijpelijke redenen niet kan worden gegarandeerd voor puzzels. Gelukkig zijn er ook veel nieuwe puzzels beschikbaar.

Er is een ruime selectie van bekende merken, waaronder Playmobil, Vtech, Disney en Lego. Daarnaast is er een uitgebreide collectie houten en vintage speelgoed. Voor een scherpe prijs, ver onder de nieuwwaarde, kun je bijvoorbeeld een skelter, step of skateboard aanschaffen. Er zijn zelfs spelcomputers te vinden op 5 november.

Voor de decembermaand

Met de dure decembermaand in het vooruitzicht kan deze speelgoedbeurs wel eens van pas komen voor iedereen die al bezig is met het samenstellen van verlanglijstjes. Vergeet niet dat je, door iets te kopen op de beurs, ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Toegangsprijs

De toegangsprijs bedraagt slechts €2, en de kans is groot dat je dit bedrag snel terugverdient als je iets vindt dat je aanspreekt. Bovendien kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen of genieten van vers bereide popcorn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Hurmes Dierenthoes, met ondersteuning van Regiobank, die een crowdfundingactie voor de stichting heeft opgestart.

Openingstijden

De deuren openen om 11.00 uur en sluiten om 16.00 uur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 5 november in partycentrum De Sluis. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website: https://hurmesdierenthoes.nl/ Heb je vragen of wil je iets doneren? Neem dan contact met hen op via [email protected] of bel naar 06 53112191.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie