Online carrièreavond bij Albert Heijn Heerschap

Jouw toekomstige carrière begint online

De talenten van Albert Heijn Heerschap groeien door. Daarom is het bedrijf op zoek naar nieuwe talenten en nodigt het iedereen uit voor een online carrièreavond op woensdag 25 oktober. Of je nu moet kiezen voor je eerste bijbaan of aan het begin van je loopbaan staat, een carrièreswitch overweegt of simpelweg nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, deze avond is jouw kans om de mogelijkheden bij Albert Heijn Heerschap te ontdekken.

Tijdens deze online bijeenkomst krijgen deelnemers de gelegenheid om vrijblijvend in contact te komen met de afdelings- of supermarktmanagers van Albert Heijn Heerschap om alle mogelijkheden binnen het bedrijf te bespreken. Het programma omvat informatieve presentaties waarin eigen ervaringen worden gedeeld, interactieve sessies en de kans om vragen te stellen over diverse functies en carrièretrajecten binnen het bedrijf.

Er zijn vier hoofdonderwerpen, waarvoor geïnterresseerden zich kunnen aanmelden:

  • Algemene informatie over het werken bij Albert Heijn Heerschap
  • Stage- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken of doorgroeien tot afdelingsmanager
  • Werken of doorgroeien tot supermarktmanager

Informele setting

De avond start om 19.00 uur en biedt de gelegenheid om de bedrijfscultuur van Albert Heijn Heerschap te ervaren, vragen te stellen en inzicht te krijgen in de diverse carrièremogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft.

Deelnemen is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Ga naar de website www.ahheerschap.nl/mogelijkheden om jouw plek te reserveren. Via je opgegeven e-mailadres ontvang je een paar dagen van te voren een Teams-link waarmee je kan deelnemen aan het door jou gekozen onderwerp.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected] of een appje sturen naar 06 – 82 93 84 40.

Werken bij Albert Heijn Heerschap biedt vele extra’s

Werken bij Albert Heijn Heerschap biedt vele voordelen. Zo zijn de werktijden flexibel en makkelijk te combineren met school en hobby’s en zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ontvangen alle medewerkers 10% korting op hun boodschappen, korting op uitjes en de grootste merken en worden de leukste personeelsfeesten georganiseerd. Ook ontvangen medewerkers een vriendenbonus t.w.v. €50,- wanneer ze een nieuwe collega aandragen. De nieuwe collega ontvangt ook €50,- wanneer hij of zij minimaal de proeftijd doorloopt.

In totaal heeft Albert Heijn Heerschap 800 medewerkers uit de regio Weert, Nederweert en Leudal.