Pop-upstore Kascha-C in Weert geopend

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Na een succesvolle pop-upstore in Eindhoven afgelopen voorjaar heeft het merk Kascha-C vorige maand een winkel geopend aan de Maaspoort 12 in Weert.

Kascha-C

Kascha-C’s wereld ontstond met het befaamde phonecord. Deze bleek het langverwachte antwoord op een bekende, veelgehoorde vraag: wat is een handige plek voor mijn mobiele telefoon, zodat ik ongehinderd mijn ding kan doen en toch altijd verbonden blijf met mijn wereld?

Inmiddels is de phonecord niet meer alleen, maar vind je bij Kascha-C een uitgebreide collectie aan unieke cords die je uitbreidt met allerlei kleurrijke accessoires. Alles draait om mixen & matchen op je eigen manier.

Aan de phonecords van Kascha-C zit een D-ring bevestigd, bedoeld om de producten van Kascha-C te combineren. Aan de hoogwaardige goudkleurige sluitingen klik je gemakkelijk je phonecover, tasje of wallet. Zo heb je altijd alles veilig bij de hand.

Welke eye-catcher en kleur je ook kiest: ze zijn tijdloos en modieus. Dat betekent dat je ze altijd eenvoudig combineert met elkaar en met je outfit.

Winactie

In de maand november verloot Kascha-C iedere week een cadeaubon t.w.v. € 20,- onder alle klanten. Om mee te doen lever je na aankoop je bon in met daarop je naam, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaars worden bekend gemaakt via de sociale media kanalen van Kascha-C.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie