Voorverkoop 17e editie Buut op ’t Groenewoud gaat van start

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto van Tonpraatfotos.nl

Op zaterdag 4 november start de voorverkoop van de 17e Buut op ’t Groenewoud in Café Tramhalt te Weert. Deze voorverkoop vindt plaats tussen 11.11 uur en 13.11 uur.

Daarnaast is dit de gelegenheid om de online bestelde kaarten af te halen. Dit is tevens de kans om toegangskaarten met een korting van 2 euro te kopen. Na zaterdag kosten de overgebleven kaarten € 15,-.

Dit jaar kunnen bezoekers genieten van optredens van Berry Knapen, Frank Vroomen, Maurice Timmermans, Dirk Kouwenberg, Bjorn Smits en Tom van Osch. De Buut op ’t Groenewoud wordt gehouden op 8 en 9 december in het Gemeenschapshuis ’t Groenewoud aan de Kesselstraat te Weert.

Vanaf 5 november zijn de laatste kaarten te koop bij Kapsalon Wigbert en Goeden Tweewielers te Weert. Kappel Vae Same zorgt dit jaar weer voor de muzikale omlijsting, en Charlie Wijen zal de presentatie van deze twee avonden verzorgen.

Voor wie nog kaarten wil reserveren, is het mogelijk om dit te doen via [email protected]. Deze gereserveerde kaarten dienen ook op 4 november te worden opgehaald.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie