Rookontwikkeling in auto op N280 tussen Kelpen-Oler en Weert

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Op maandag rond 19:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een autobrand op de N280 tussen Kelpen-Oler en Weert.

Een man en vrouw zaten in een auto die over de snelweg A2 van Nederweert naar Kelpen-Oler reed, toen er plotseling rookontwikkeling ontstond in het motorgedeelte van het voertuig. Ze namen de afrit en parkeerden de auto in de berm van de N280. Vervolgens probeerden ze de brand te blussen met een brandblusser, maar de rookontwikkeling hield aan. Daarom werd de brandweer gealarmeerd.

Met spoed arriveerde de brandweer ter plaatse en bluste het motorgedeelte met water. Nadat de auto was afgekoeld, werd deze door een bergingsdienst afgesleept. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie