Speelgoed- en kinderkledingbeurs in Budel-Schoot afgelast

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Plaats een reactie 1 min. leestijd
Foto via Facebook

Budel-Schoot – Update 18 oktober – Op zondag 29 oktober staat stond er een grote speelgoed- en kinderkledingbeurs op de planning in Budel-Schoot.

Dit is de ideale gelegenheid om voor de komende feestdagen voordelig inkopen te doen. Op deze beurs zijn er scherp geprijsde tweedehands binnen- en buitenspeelgoedartikelen beschikbaar.

Daarnaast bieden ze ook een breed assortiment aan kinderkleding, variërend van maat 86 tot maat 176. Voor ouders zijn er diverse kinderbenodigdheden beschikbaar, waaronder buggy’s, fiets- en autostoeltjes.

Locatie

Deze gezellige beurs vindt plaats in het Gemeenschapshuis ‘De Reinder’, gelegen aan de Grootschoterweg 119 te Budel-Schoot. De beurs opent haar deuren om 13:00 uur en sluit om 15:00 uur. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan de kinderen van Basisschool De And’re Wijze (De Wereldwijzer en St. Andreas).

Contant geld

De entreeprijs bedraagt slechts € 1,50, en kinderen hebben gratis toegang. Ze verzoeken de bezoekers vriendelijk om contant geld mee te nemen, aangezien pinnen niet mogelijk is. Een eigen tas meenemen wordt ook aangeraden.

Update

De speelgoedbeurs is afgelast vanwege te weinig animo.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie