Vastelaovendjmêrrentj in Swartbroek

Algemeen Swartbroek Uitgaan Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (gioiak2)

Swartbroek – De elfde van de elfde nadert en menig ‘vastelaovendjshert’ begint sneller te kloppen. Is het tijd voor een nieuw pakje of wil je een oude outfit oppimpen? Op zondag 29 oktober 2023 van 11.00 tot 14.00 uur houdt V.V. de Spoeëkejaegers een vastelaovendjsmêrrentj in MFA Corneel, gelegen aan de Ittervoorterweg 101A te Swartbroek.

Op deze markt worden tweedehands carnavalskleding en -accessoires voor zowel volwassenen als kinderen te koop aangeboden. Hiernaast zullen verschillende bedrijven hun nieuwe collectie carnavalsspullen verkopen.

Zo presenteert de feestgarage haar schmink en vele diverse benodigdheden voor het schminken. Ook kun je bij de feestgarage terecht voor tips over hoe je het mooiste schminkresultaat kunt behalen. PowerFlowerKransen komt met allerlei zelfgemaakte accessoires zoals brillen, haarbanden en hoeden en ’t Knómmelieërke is aan de slag gegaan met verschillende hout- en licht accessoires in carnavalsthema.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd door o.a. de verkoop van wafels. En voor wie nog diezelfde dag het carnavalsgevoel wil versterken zal carnavalsgroep de Hêldj op Zök klaarstaan om te schminken.

De entree bedraagt € 1,- voor volwassenen; kinderen mogen gratis naar binnen. Afrekenen is alleen contant mogelijk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie