Frank en Inge nieuw prinsenpaar van V.V. de Spoeëkejaegers in Swartbroek

Foto via V.V. de Spoeëkejaegers

Op zaterdag 7 januari zijn Frank Everaerts en Inge Sieben uitgeroepen tot prinsenpaar van V.V. de Spoeëkejaegers in Swartbroek. 

Prins Frank 2e (49) en Prinses Inge (47) hebben samen drie kinderen: Milan, Jasmijn en Maxim. Ook runnen ze samen een zorgbedrijf, waarin ze hartritmestoornissen van mensen diagnosticeren. Hun hobby’s zijn koken, klussen, lezen en sporten (tennis en hardlopen).

Ze worden dit seizoen bijgestaan door hun adjudanten Maud Sieben en Frank Baens.

Prins Frank 2e en Prinses Inge hebben de orde ingesteld van het “Gouwe Hert” en gaan tijdens de carnaval voorop met hun devies: “Mèt un good hert en un pols van hongerd-en-elluf, geit de vastelaovundj bekans van zelluf!”