WeertEnergie ondersteunt Antje de Musical met groene sponsordeal

Plaats een reactie
Ingestuurde foto

Tijdens de ledendag van WeertEnergie op zaterdag 21 oktober was er in Hoeve Lieshout een officieel momentje. WeertEnergie ondersteunt als hoofdsponsor van harte het evenement Antje de Musical dat op 17, 18 en 19 mei op het Stationsplein in Weert zal worden opgevoerd.

Voorzitter Theo Jongeling (WeertEnergie) en Roger Jansen (Stichting Wieërt Amezieërtj) hebben hun handtekening onder het sponsorcontact gezet. WeertEnergie, Gemeente Weert en Stichting Wieërt Amezieërtj zullen samen onderzoek doen in hoeverre het mogelijk is om de uitvoeringen op groene stroom te kunnen opvoeren.

Theo Jongeling: “Als Weerter energiecoöperatie ondersteunen we graag Antje de Musical. Het toont de veerkracht van de lokale onderneemster Antje van de Statie en de veranderende tijdsgeest. Ook nu vinden er transities plaats, denk aan de energietransitie naar duurzame energie, waar we met WeertEnergie inhoud en richting aan willen geven.”

Roger Jansen: “We zijn blij met WeertEnergie als hoofdsponsor. Deze lokale partij past uitstekend bij het lokale verhaal dat we met Antje de Musical willen brengen. Prachtig, hoe WeertEnergie onze lokale geschiedenis omarmt.”

Over WeertEnergie

WeertEnergie is een energiecoöperatie die met het opwekken van lokale groene energie meehelpt om de gemeente Weert in 2040 energieneutraal te maken. Dan wordt er net zoveel duurzame energie opgewekt als dat er wordt verbruikt. Verder zijn ze actief partner in het samenwerkingsproject Warm Wonen in Weert, dat mensen helpt om energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen.

Over Stichting Wieërt Amezieërt

Stichting Wieërt Amezieërt stelt zich tot doel het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert te bevorderen door het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen in en voor die regio.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie