Wethouder Winters leest kinderen voor in de bibliotheek

Vandaag is de Kinderboekenweek van start gegaan, en als speciale gast was wethouder Suzanne Winters aanwezig in de bibliotheek om voor te lezen aan de kinderen. Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van het thema: ‘Bij mij thuis’.

Op de eerste verdieping van Bibliocenter Weert nam de wethouder plaats tussen de kinderboeken, terwijl de kinderen aandachtig naar haar verhaal luisterden uit het prentenboek ‘Ik ga bij Japie wonen’ van Rindert Kromhout Sandra Klaassen.

Kinderboekenweek

Kinderen maken tijdens de Kinderboekenweek kennis met de vele werelden van boeken en ontdekken in welk boekengenre ze zich het meest thuis voelen. Kinderboeken stimuleren nieuwsgierigheid en begrip voor de wereld om ons heen. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bibliocenter leuke activiteiten om te lezen, te leren en te verbinden.

Heb je het vandaag gemist? Op zaterdag 7 oktober van 11.00 tot 12.00 uur komt burgemeester Raymond Vlecken voorlezen in de bibliotheek in Weert. Je bent van harte welkom en aanmelden is niet nodig.