Auto belandt in akker aan Ontginningsweg in Maarheeze

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Op maandag rond 22.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ontginningsweg in Maarheeze.

Een auto belandde in een akker nadat de bestuurder een stuurcorrectie had uitgevoerd bij het waarnemen van een hert. Om een aanrijding met het dier te voorkomen, stuurde de bestuurder naar rechts, waarna de auto tot stilstand kwam in de akker.

De bestuurder, die last had van zijn nek, werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsdienst heeft de auto uit de akker gehaald, waarbij bleek dat deze slechts licht beschadigd was geraakt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie