Patiëntzorg SJG gaat door; maar afspraken medische beeldvorming afgezegd

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen avond is er in het ziekenhuis van Weert een brand ontstaan als gevolg van kortsluiting in de kelder. De technische dienst heeft snel en adequaat gereageerd, waardoor de brand snel onder controle was. Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de situatie te beoordelen en waar nodig assistentie te verlenen.

Noodstroom

Als gevolg van de kortsluiting heeft het ziekenhuis tijdelijk te maken gehad met stroomuitval. Momenteel draait het ziekenhuis op noodstroom. Naar verwachting zal later vanavond de overstap naar reguliere stroom plaatsvinden.

Patiëntzorg gaat door

Ondanks de ontstane situatie blijft de patiëntzorg onverminderd doorgaan. Er zijn geen meldingen van gewonden of ernstige schade aan het gebouw. Echter, als gevolg van de brand zullen afspraken op de medische beeldvorming, gelegen in de kelder van het ziekenhuis, op dinsdag geen doorgang vinden.

Patiënten van wie de afspraak niet kan plaatsvinden, worden vanavond of morgenochtend persoonlijk telefonisch op de hoogte gesteld. Als je geen bericht hebt ontvangen, gaat jouw afspraak gewoon door zoals gepland.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie