Auto en fietser botsen op rotonde Onzelievevrouwestraat

Op donderdag rond 14.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Onzelievevrouwestraat in Weert. Ter plaatse waren een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond plaats op de rotonde met de Maaseikerweg. Om onbekende redenen had de bestuurster de fietser op de rotonde over het hoofd gezien, wat zorgde voor een botsing waarbij de fietser ten val kwam.

De fietser werd ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De bestuurster van de auto was ongedeerd maar flink geschrokken. De politie verleende bijstand bij de afhandeling van het ongeval.

Zowel de auto als de fiets hadden enige schade opgelopen. Vanwege het ongeval was de rijbaan richting de Onzelievevrouwestraat afgesloten, wat leidde tot verkeershinder met een file op de Maaseikerweg tot aan de Nassaulaan.