Flinke schade na kop-staartbotsing op de Roermondseweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag rond 14.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Roermondseweg (N280) in Weert. Er had een kop-staartbotsing plaatsgevonden, waarbij een auto met aanhanger achterop zijn voorganger was gebotst.

Het ongeval deed zich voor toen de voorste auto wilde afslaan richting de Heikempweg in Swartbroek. De bestuurder van de auto met aanhanger merkte dit te laat op en botste tegen de achterkant van de auto die wilde afslaan.

Een ambulance arriveerde ter plaatse, waarbij een medische controle werd uitgevoerd bij een man. Gelukkig bleek het uiteindelijk niet nodig om hem naar het ziekenhuis te vervoeren.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op als gevolg van de botsing. De politie was ter plaatse om het verkeer te begeleiden rondom de locatie van het ongeval. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de betrokken voertuigen af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie