Auto in greppel en motorrijder onderuit op Maaseikerweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag rond 21:00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een verkeersongeval op de Maaseikerweg in Weert. Op de provinciale weg tussen Weert en Tungelroy belandde een auto in de greppel nadat de bestuurder moest uitwijken voor een motor.

Het ongeval deed zich voor toen de auto stapvoets de parkeerplaats van de Toerist verliet en op datzelfde moment een motor over de Maaseikerweg naderde. De automobilist week uit en eindigde met de auto en de twee andere inzittenden in de greppel, terwijl de motorrijder onderuit ging.

De motorrijder werd ter plaatse medisch onderzocht in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De drie inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Een bergingsdienst kwam ter plaatse en haalde voorzichtig de auto uit de natte greppel. Tijdens deze operatie werd de Maaseikerweg tijdelijk afgesloten. Gelukkig kon de auto zonder verdere schade uit de greppel worden getrokken.

De politie verleende assistentie bij de afwikkeling van het ongeval. De motor raakte licht beschadigd en de auto was deels bedekt met modder, maar desondanks kon iedereen hun weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie