Weerter Minima Groep waarschuwt voor valse verkopen aan de deur

Foto via: Depositphotos

De Weerter Minima Groep heeft een waarschuwing gepubliceerd met betrekking tot valse verkoopacties die momenteel plaatsvinden in Weert.

Onbekenden gaan langs de deuren met de bewering dat ze adventkalenders verkopen ten behoeve van de Weerter Minima. Echter, de Weerter Minima benadrukt via Facebook dat zij nooit dergelijke verkoopacties organiseren en dat deze praktijken als vals moeten worden beschouwd.

Vanochtend deed zich een incident voor op de Heerlijkheidlaan in de wijk Biest, waar twee dames probeerden adventkalenders te verkopen. De Weerter Minima roept de inwoners op om beleefd te blijven en niet boos te worden als zij benaderd worden door dergelijke verkopers. In plaats daarvan wordt geadviseerd om de verkoop te weigeren en dit onmiddellijk te melden bij zowel de gemeente als de politie.

Deze valse verkooppraktijken zijn niet alleen misleidend, maar kunnen ook schadelijk zijn voor het vertrouwen in legitieme liefdadigheidsorganisaties.