Weekmarkt met carnavalesk tintje in beeld

Tijdens de tweede weekmarkt van november heerste er een gezellige sfeer met een onmiskenbaar carnavalesk tintje in Weert. De Lambieck Knoup was aanwezig om hun jubileumtripel “Chapeau!” te presenteren. ten van de unieke smaken van deze feestelijke biersoort.

Leden van De Rogstaekers maakten hun opwachting en openden bij de SooS het Vastelaovendj-seizoen. Samen met muzikanten liepen ze door de straten de binnenstad. Ook werden er veel feestvierders gespot die op weg waren naar het station om elders in Limburg de aftrap van het Vastelaovendj-seizoen te vieren.

Ondanks het frisse herfstweer lieten de inwoners van de regio Weert zich niet weerhouden om de weekmarkt te bezoeken. De markt bleef een vertrouwde ontmoetingsplaats waar mensen samenkwamen, gesprekken voerden en genoten van de diversiteit aan kraampjes. Zelfs op de terrassen werden, ondanks het frisse weer, nog steeds mensen aangetroffen die zich tegoed deden aan lekkernijen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel