Concert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid en Tungelroys Orkest in Sint-Jozefkerk

Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid en Het Tungelroys Orkest bundelen hun krachten voor een bijzonder najaarsconcert dat de geschiedenis van de lokale muziekscene zal markeren. Het concert vindt plaats op zondag 26 november om 14:00 in de prachtige Sint-Jozefkerk op Keent.

Deze unieke samenwerking tussen twee gepassioneerde muziekgezelschappen belooft een onvergetelijke middag vol muzikale pracht. Muzikanten van beide verenigingen zullen hun talenten samenbrengen, waardoor een indrukwekkend ensemble ontstaat.

Repertoire

Het repertoire van het samengevoegde ensemble zal een breed scala aan muzikale genres omvatten, van tijdloze klassiekers tot eigentijdse composities. Het belooft een betoverende reis te worden, waarin de klanken van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid en het Tungelroys Orkest harmonieus samensmelten.

Koren

Naast de prachtige instrumentale stukken zullen ook de warme klanken van het Weerter Mannenkoor en zangkoor Enjoy deel uitmaken van deze bijzondere middag. Een gevarieerde en boeiende mix van muzikale talenten staat garant voor een divers en meeslepend programma.

Na het concert nodigen de verenigingen je van harte uit om onder het genot van een drankje nader kennis te maken. Het belooft een informele en gezellige gelegenheid te worden om samen de muzikale ervaring te bespreken en de passie voor muziek te delen.

Datum en tijd

Kom op zondag 26 november om 14:00 uur naar de Sint-Jozefkerk Keent en laat je betoveren door de harmonieuze klanken van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid, Het Tungelroys Orkest, het Weerter Mannenkoor en zangkoor Enjoy. Ze kijken ernaar uit je te verwelkomen op hun najaarsconcert voor een onvergetelijke muzikale reis. Entree is gratis.