Funkey Fiësta; een feestelijke kennismaking met hockey

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 25 november organiseert H.V. Weert van 9.00 tot 10.15 uur weer een Funkey Fiësta. De Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging. Er worden verschillende hockeyspellen aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers. Aan het einde van de activiteit zal een mystery guest langskomen om de verrichtingen van de kinderen te aanschouwen. Na afloop van de activiteit kun je de wedstrijd van de jongste jeugd van H.V. Weert bekijken.

Locatie

De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Inschrijven

Schrijf je in via Punt Welzijn door op de volgende link te klikken: Bekijk onze activiteiten – Punt Welzijn. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 22 november. Bij 100 deelnemers is de activiteit vol. Wees er dus snel bij.

Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een mail naar Tom Theeuwen van Punt Welzijn via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie