Doe-avond ‘Maak je eigen energiezuinige ventilatiesysteem’

Plaats een reactie

Ventileren is belangrijk voor je gezondheid en om je huis comfortabel te maken. Door slim te ventileren haal je frisse buitenlucht naar binnen en bespaar je ook nog op je energiekosten. Ieder huis is anders en vraagt om maatwerk, maar energiezuinig ventileren kan in elke woning. 

Op woensdag 29 november is er een gratis doe-avond ventilatie in de Warm Wonen Winkel, aan de Meikoel 3 in de binnenstad van Weert. Er zijn veel smaken en opties, maar er is geen kant-en-klaar ventilatieplan te koop. Onder begeleiding van energie-adviseurs ontdek je wat in jouw huis mogelijk is. 

De doe-avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Tijdens deze avond ga je echt aan de slag met je eigen huis. Je maakt schetsen voor het plaatsen van een ventilatiesysteem in je woning en een persoonlijke boodschappenlijst met alles wat je nodig hebt aan materiaal en gereedschap. Daarnaast krijg je tips over de vervolgstappen en het uitvoeren van de klus in jouw huis. 

Omdat je aan de slag gaat met een persoonlijk ventilatieplan is het belangrijk om je voor te bereiden. Deelnemers van de keuzehulpsessie over ventilatie op 21 september 2023 hebben al een goede introductie gehad. Was je daar niet bij? Download dan de presentatie op het aanmeldformulier op de website van Warm Wonen in Weert. Daar vind je ook de Startgids Ventilatie om je nog beter voor te bereiden.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je in via www.warmwoneninweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie