Een dankjewel voor Toons Toppers 2023

De Toons Toppers 2023 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. en diverse andere deelnemers aan het evenement hebben opnieuw gezorgd voor een aanzienlijke sponsorgeldopbrengst.

Met hun beklimming van de Mont Ventoux in september jl. hebben zij gezamenlijk meer dan €31.000,- ingezameld. De helft van dit bedrag is bestemd voor het Toon Hermans Huis Weert, terwijl de andere helft via de stichting Groot Verzet Tegen Kanker naar het KWF gaat ter ondersteuning van kankeronderzoek.

Op zaterdag 11 november reikte voorzitter Dick Bakker van de stichting Groot Verzet Tegen Kanker een cheque uit met daarop het indrukwekkende bedrag van €15.500,- aan de bestuursleden Giovanni de Monte en Jan van Riet van het Toon Hermans Huis Weert.

Ook in 2024 zal een team van Toons Toppers naar Frankrijk gaan om op 5 en 6 september de Mont Ventoux wandelend of fietsend te bedwingen. Een informatieavond over dit evenement zal in februari of maart plaatsvinden.

Als je geïnteresseerd bent om deze avond bij te wonen, kun je je nu al aanmelden via [email protected]. Je ontvangt dan te zijner tijd een uitnodiging.