Uitverkocht Nederweerter opening Vastelaovendj krijgt vervolg

Algemeen Nederweert Regio Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Op het Raadhuisplein in Nederweert werd zaterdag de eerste editie van de 11lfde van de 11lfde gehouden. Zo’n 3000 vastelaovendj-vierders zagen en hoorden optredens van onder andere W-dreej, Moerepetazie, Big Benny en Jan Biggel. John Tana sloot de Nederweerter opening van de Vastelaovendj af.

Deze muzikale opening van het vastelaovendj-seizoen bleek een groot succes. Alle 3000 beschikbare kaarten waren uitverkocht. “We zijn van plan het volgend jaar nog een keer te doen”, zo vertelt Maarten Spijkerman van Be Part Events. Samen met Eetcafé De Kleine Winst en Guulke Eten en Drinken waren zij verantwoordelijk voor de organisatie. Het evenement zal dan plaatsvinden op 9 november. “We blijven op de zaterdag en dan gaan we het opnieuw doen op het Raadhuisplein”. Wel krijgt de vastelaovendj-opening een nieuwe naam: Roadhuusplein Festijn.

In deze video vertelt Maarten Spijkerman hoe het idee voor de 11lfde van de 11lfde is ontstaan en nemen we een kijkje bij de feestende vastelaovendj-vierders op het Nederweerste Raadhuisplein: https://youtu.be/RBWZNj6X_JM.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie