Herdenkingsmiddag op zondag 10 december

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Op zondag 10 december organiseert Arléne Uitvaart een speciale herdenkingsmiddag voor iedereen die afscheid heeft moeten nemen van een dierbaar persoon. Met deze herdenkingsmiddag wil de uitvaartorganisatie deze mensen een steuntje in de rug geven en de herinnering aan degene die is overleden in ere houden.

De herdenkingsmiddag vindt plaats in het kerkgebouw van Budschop, aan het Rochusplein in Nederweert. De middag start om 14.00 uur en wordt ingevuld samen met muziek en zang van Blended en toneel ‘Er was eens een Zieltje’.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om deze middag bij te wonen. Er wordt een bijdrage van € 7,50 per persoon gevraagd, inclusief koffie of thee en iets lekkers. Nabestaanden die het afgelopen jaar bij Arléne Uitvaart afscheid hebben genomen van een dierbare zijn persoonlijk benaderd.

Aanmelden kan via [email protected] of 0495-632848. Omdat het enorm troostrijk kan zijn de naam een overleden dierbare te laten klinken, kun je zijn of haar naam bij je aanmelding doorgeven. Ook voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie