Weekmarkt in beeld

Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Voor de liefhebbers hier opnieuw een editie van de ‘Weekmarkt in beeld’. Deze keer betreft het een editie gekenmerkt door regenachtige weer de naderende verkiezingen.

Naast de marktkooplui die hun waren aan de man brachten, maakten diverse politieke partijen op deze zaterdag hun opwachting om hun standpunten kenbaar te maken. Dit alles in aanloop naar de aankomende Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 22 november 2023. Bovendien stond de Antidiscriminatievoorziening Limburg paraat om alle inwoners van Limburg te ondersteunen die te maken hebben met discriminatie.

Vanwege de natte weersomstandigheden was het opvallend rustiger in de binnenstad van Weert. Gelukkig zorgden de vrolijke klanken van de Stedelijke Harmonie St. Antonius voor extra sfeer in de winkelstraten.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
4 reacties