Huisartspraktijk Borghans gaat na overname verder als ‘De Boshoverschans’

Update – Op 1 januari 2024 zullen huisartsen Stephanie Aelfers, Caroline Stefens en Sharon Betzel de huisartspraktijk van de heer Paul Borghans in de wijk Boshoven overnemen en voortzetten onder de naam “Huisartsenpraktijk De Boshoverschans.”

Deze drie ervaren huisartsen zijn al geruime tijd actief in de regio Weert en staan enthousiast klaar voor deze nieuwe uitdaging, samen met het bestaande team dat al jarenlang het vertrouwde gezicht van de praktijk vormt.

In het afgelopen jaar hebben zij reeds hun bijdrage geleverd aan de praktijk gelegen aan de Boshoverweg 90 A, waarbij een deel van de patiënten al kennis heeft gemaakt met hen. De huidige patiënten zullen automatisch ingeschreven blijven na de overname.

De alle ingeschreven patiënten ontvangen nog een brief met meer informatie.

Nieuwe patiënten en verbouwing

Op dit moment is inschrijving voor nieuwe patiënten helaas niet mogelijk vanwege beperkte ruimte. Desalniettemin staat er een aanzienlijke verbouwing gepland voor het komende jaar. Zodra deze is voltooid, zal de praktijk weer openstaan voor nieuwe patiënten. Bij aanzienlijke belangstelling zal er een wachtlijst worden ingesteld. Meer informatie hierover zal binnenkort beschikbaar zijn op de website van de praktijk: www.huisarts-borghans.nl (vanaf 1 januari 2024 wordt dit www.huisartsenboshoverschans.nl).

Met pensioen

Na jarenlang een steunpilaar te zijn geweest voor zijn patiënten, zal de heer Paul Borghans nu gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. De nieuwe huisartsen willen hem hartelijk bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen en kijken ernaar uit om de praktijk voort te zetten met dezelfde toewijding.

Update: De alle ingeschreven patiënten ontvangen nog een brief met meer informatie.