Jan en Mia Vossen-Stienen 60 jaar getrouwd

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Facebook-pagina burgemeester Raymond Vlecken

Op woensdag 6 november 1963 gaven Mia Stienen en Jan Vossen elkaar het ja-woord “vör de gemendje”. De kerkelijke trouwdag zou 22 februari zijn. In de zestig jaren waarin ze nu officieel bij elkaar zijn kwamen er drie kinderen, die aanhang kregen en voor kleinkinderen zorgden.

Mia en Jan zijn actieve bridgers en trekken er graag op uit met de fiets. Nog steeds gaan ze weekendjes weg om leuke dingen te doen samen. Als het even kan pongelen ze nog wat aan in de tuin, waar elk jaar verse groenten in verschijnen. Zo maakten ze die zestig jaar met gemak vol.

Op hun 60e trouwdag werden ze verrast met onder andere een brief van de koning, een brief van de gouverneur, een pakket met lekkers van de gemeente en bezoek van burgemeester Raymond Vlecken. Gefeliciteerd samen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie