Prijzenregen tijdens Hema Volksloop

Plaats een reactie

Op 5 november werd de Hema Volksloop onder regenachtige omstandigheden gehouden. Ondanks het mindere weer was er een grote opkomst van lopers. Deze maandelijkse Volksloop blijft populair, met zowel vaste deelnemers als nieuwkomers uit heel Limburg, wat heeft bijgedragen aan de groei van het aantal deelnemers.

Marga Mennen-Beijk heeft al 50 keer deelgenomen aan deze evenement. Robin Sonnemans en Ismayil Kayabasi hebben al tien keer meegedaan en ontvingen hiervoor een herinnering. Aoibhinn van de Vin heeft het parcoursrecord verbeterd naar 10:43.

Uitreiking prijzen

Op deze zondag werden de prijzen uitgereikt voor de Jeugdcompetitie en de meeste progressie. De jeugdcompetitie bestond uit zes races, waarbij de eerste plaats 10 punten, de tweede plaats 9 punten, enzovoort kreeg. De deelnemer met de meeste punten na de zes races werd tot winnaar uitgeroepen. In de categorie ‘meeste progressie’ werden de persoonlijke verbeteringen in tijd vergeleken tussen de zwakste en sterkste prestaties. De deelnemer met de grootste progressie in elke afstand werd als winnaar erkend. Hierdoor werden op deze zondag 39 bekers uitgereikt, met dank aan de Sportzaak van Posno uit Weert.

Bovendien telde deze loop mee voor deelname aan de E-bike-verloting, geschonken door Fietsservice/Bikkel uit Weert, waarbij deelnemers de kans hadden om na acht races deze prachtige prijs te winnen. De volgende loop staat gepland voor 3 december.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.