Jeugdboorebroeëdspaar V.V. de Schäöpkes

Algemeen Vastelaovendj WdG+ Reageer 2 min. leestijd

Op het Lemkesbâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud werd afgelopen zaterdag 25 november het Jeugdboerenbruidspaar bekendgemaakt. Het jeugdboerenbruidspaar bestaat uit Luka Jacobs en Yana Bouchet.

Yana

Yana, het bruidje, woont aan de Van Bommelstraat en is de dochter van Raf Bouchet, ook wel bekend als “dae Bêls”, en Kim Corstjens-Lenaers van Crix Meister en Jang van Botterdoeër. Ze is 9 jaar oud.

Yana houdt van een grapje en staat al 4 jaar met veel enthousiasme in het Munttheater voor de uitvoering van Dansschool Release. Net als haar vier zussen en broer, houdt ze erg van muziek en volgt ze keyboardles bij RICK Raakt. Ook knutselen, skaten en spelletjes behoren tot haar favoriete bezigheden. Al voordat ze begreep wat de vastelaovendj betekende, verkleedde ze zich graag dagelijks.

Luka

De bruidegom, Luka, woont op de Groenewoudlaan en is eveneens 9 jaar oud. Hij heeft een 8-jarig broertje genaamd Bodhi. Luka is de zoon van Roland Jacobs een zoon van Roland Jacobs van Francien van Toos van Helemus en Tjeu vanne Minister en van Bèr van Scheur Thjeu en Hoote Miet en van Marie-Louise van Gansewinkel van Tonny van Jan van Kuub van de Buus en Mia van Schreur Pietje en van Jac van Toon van Huupke en Lies van Stoffele Toon.

Luka voetbalt graag, hoewel hij nog niet bij een club speelt vanwege een eerder opgelopen blessure aan zijn arm. Zodra deze genezen is, is hij van plan volledig voor het voetballen te gaan. Daarnaast heeft hij veel interesse in diverse vormen van schermen.

Allebei zitten in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”.

Boerenbruiloft

Op 20 januari 2024 worden ze in de onecht verbonden door de jeugdprins Dani Coumans. Je bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met hen te vieren. De avond begint om 19.11 uur en duurt tot 23.00 uur. De festiviteiten vinden plaats in Gemeenschapshuis Groenewoud aan de Kesselstraat 28. De entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie