Kersthappening PSW, Aan de Bron, Humankind en VSO De Maaskei

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 14 december organiseren PSW, basisschool Aan de Bron, Humankind en VSO De Maaskei hun jaarlijkse kersthappening. Tijdens deze happening kun je kerstproducten kopen, kerstworkshops volgen, genieten van heerlijke versnaperingen en oude ambachten aanschouwen, uitgevoerd door vrijwilligers van het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. Alles in een gezellige kerstsfeer.

Programma

De kersthappening vindt plaats van 16.00 tot 19.30 uur op vier verschillende locaties, die door middel van een lichtjesroute met elkaar verbonden zijn. Parkeren is mogelijk op de parkeerterreinen van sporthal Aan de Bron en PSW (vanaf 16.30 uur).

  • PSW Creatief centrum aan de Graafschap Hornelaan 88
  • PSW Junior aan de Maaslandlaan 1a
  • Basisschool Aan de Bron en Kinderopvang Humankind aan de Maaslandlaan 1
  • VSO De Maaskei (in het gebouw van de Philips van Horne) aan de Herenstraat 298

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie