Domino’s Pizza bouwt aan vestiging in Nederweert

Nederweert – Het nieuwe jaar begint goed voor pizzaliefhebbers in Nederweert: aan de Kerkstraat 45b opent dan een nieuwe vestiging van Domino’s Pizza. Eerder dit jaar werd al bekend dat het pand aan de Kerkstraat zou worden omgebouwd tot pizzeria, en inmiddels zijn de werkzaamheden gestart.

Nieuwe vestiging

Franchisenemer van de vestiging van Domino’s Pizza in Nederweert is de 24-jarige Ali Bagherian. Hij maakt al sinds 2015 deel uit van de Domino’s Pizza-familie en zet met de opening van een eigen vestiging in Nederweert de volgende stap in zijn carrière. Hij begon als fietsbezorger in Valkenswaard en werkte vervolgens bij diverse vestigingen in tal van functies. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest als manager, gelooft hij erin in Nederweert een succesvolle pizzeria op te kunnen zetten.

Werken bij Domino’s Pizza in Nederweert

De verbouwingen zijn inmiddels begonnen en worden naar verwachting aan het eind van dit jaar afgerond. Voordat de nieuwe vestiging van Domino’s Pizza in 2024 haar deuren kan openen, zijn er echter medewerkers nodig. Franchisenemer Ali is op zoek naar enthousiaste fietsbezorgers en pizzabakkers. De bezorging van de pizza’s zal uitsluitend via elektrische fietsen plaatsvinden in Nederweert, Nederweert-Eind en Ospel.

Dat Domino’s Pizza een flexibele werkgever is met veel doorgroeimogelijkheden, daar is Ali zelf het bewijs van. Solliciteren naar een baan bij de spiksplinternieuwe vestiging van Domino’s Pizza in Nederweert kan via www.dominosjobs.nl.